LEdiga jobb

Drottningholms Slottsteater är en nationell institution med uppdrag och anslag från regeringen. Teatern är en del av Världsarvet Drottningholm, Sveriges första kulturobjekt på listan som anses vara av omistligt värde för mänskligheten.

Vi spelar opera-, teater- och dansföreställningar och bjuder på konserter, visningar och evenemang, allt med avstamp i 1700-talet.

Vår verksamhet pågår året om, med högsäsong under sommarmånaderna. Vi arbetar i en underbar kulturmiljö och träffar spännande människor från när och fjärran. Vi arbetar för jämställdhet och mångfald i vår verksamhet.

Vi söker vikarierande butiks- och visningsansvarig

Drottningholms Slottsteaters visningsverksamhet med museibutik - Teaterboden -  söker en ansvarig på deltid fr o m nu t o m i första hand slutet av september. Huvudsakliga uppgifter är att ansvara för butiken, dvs försäljning och inköp i butik, ekonomisk redovisning och att satta budgetmål uppnås. Administrativt stöd finns inom organisationen vad gäller schemaläggning av guider/butikspersonal, tidrapportering, skyltning, inköp etc.

Erfarenhet från liknande ansvar och verksamhet är ett krav. Vi ser gärna att du arbetat med kassa- och bokningssystemet Blå Boken.

Visningar och butik har öppet måndag-söndag kl 10-17.
Läs mer under flikarna Visningar resp Teaterboden.

För mer information och ansökan kontakta VD/Teaterchef Sofi Lerström på sofi.lerstrom@dtm.se