ida falk Winland

Esprit! konsert med Drottningholmsteaterns orkester under
Marc Minkowski

Ida Falk Winland, sopran

Marc Minkowski, dirigent
Drottningholmsteaterns orkester

En mångsidig artist med spirande internationell karriär möter Maestro Minkowski!

Vi är stolta över att presentera Ida Falk Winland som tar sig an klassisk, samtida och traditionell musik med samma energi.

Ida Falk Winland är ofta på resande fot och sjunger på de stora världsscenerna, nu senast på Parisoperan, i rollen som Fiordiligi i Così fan tutte. Hennes bas är annars Göteborgsoperan där hon medverkar i minst en produktion om året. Hon har även samarbetat med den brittiske artisten Mika, senast på La Fenice i Venedig, med en blandad publik av Mikas fans och en klassiskt intresserad publik.

Konserten på Drottningholm är den första i Stockholm på länge, och ett efterlängtat tillfälle för alla stockholmare som vill lyssna på en av våra främsta sopraner.

I kvällens konsert hör vi musik och arior av W A Mozart och Joseph Haydn.

Konserten är ca 2 timmar lång inkl en paus.

Kom på en visning av teatern innan konserten

Innan konserten startar en fördjupad visning av teaterbyggnaden. Visningen startar kl 16.30 och är ca 45 minuter lång, på svenska eller på engelska. Boka samtidigt som du bokar din föreställningsbiljett.

Picknick

Boka en picknick samtidigt som du bokar dina konsertbiljetter! Sätt dig på muren eller i gräset utanför Déjeunersalongen och titta ut över den Engelska parken innan föreställningen. En väska är packad för två personer och innehåller bl a varmrökt lax, potatissallad, grönsaker, bröd, ost, något sött och mineralvatten. Vin och kaffe kan du köpa till i Déjeunersalongen Bar.  Vi har filtar och sittkuddar att låna ut.

En picknick kostar 550 kr per väska (en väska räcker för två personer). Beställ samtidigt med dina konsertbiljetter och hämta ut i Déjeunersalongen Bar en och en halv timme innan konserten börjar.

Drottningholms slottscafé

Drottningholms slottscafé, Karamellan, serverar mat och kaffe i vacker miljö. Det går att sitta inomhus, utomhus eller i det nybyggda orangeriet. Se menyn och boka bord>>>

Pauspaket

Undvik köer i baren och förbeställ ett pauspaket! Boka samtidigt som du bokar dina konsertbiljetter. Vi erbjuder tre olika pauspaket

  • Ett glas vitt vin och en laxwrap 150 kr
  • Ett glas Grönstedts Champagne och en macaron 120 kr
  • Ett glas alkoholfritt Richard Juhlin Blancs de Blancs mousserande och en laxwrap 120 kr

I pausen finns din beställning uppdukad i Déjeunersalongen.

Båtresa

Det vackraste sättet att åka till Drottningholm är med båt. Båten går från Stadshuskajen i Stockholm, många turer varje dag, med de historiska fartygen M/S Angantyr, M/S Prins Carl Philip eller ångfartyget S/S Drottningholm. Alla avgångar på helslag har en restaurang ombord som serverar lunch och middag. På övriga turer finns en kafeteria. Båtresan tar cirka en timme, enkel resa.

Tidtabell>>>

Mer om båtresan>>>

teaterBuss

Efter konserten går en Teaterbuss från parkeringen in till T-Fridhemsplan och Stockholms central. Bussen avgår ca 15 minuter efter konsertens slut och biljetten kostar 100 kr per person. Köp bussbiljett samtidigt som du köper konsertbiljett online eller köp på plats i garderoberna.

BILJETTPRISER

Bänkrad             Pris
0 - 18                  495:-
19 - 31                295:-

SPELPLAN

Lör 12 augusti kl 19.30

Biljettpriser inkl moms och serviceavgifter.
Biljetterna säljs via ticketmaster.se och hos Ticketmasterombud.

Biljetter säljs även i Teaterboden på Drottningholm.